Over mij

GEBOREN: 12 januari 1978
   
WOONT: Op de Veluwe.
   
IS: Bijzonder gelukkig getrouwd met Wilfred de Weerd. En moeder van vier geweldige dochters: Lize, Vera, Anne en Ella. Vijftien jaar werkzaam geweest in het basisonderwijs als groepsleerkracht.
   
SCHREEF: Verschillende boeken, voor een overzicht klik hier. Ik heb ook een aantal KinderBijbels vertaald.
   
EERSTE BOEK: Op de PABO kreeg ik een opdracht om een prentenboek te maken. Samen met Annemarie ten Brinke schreef ik ‘Boaz is bruin’. Dit boek werd in 2001 uitgegeven.
   
RECENT VERSCHENEN BOEK: Uitvinders, een voorleesboek over het thema van de christelijke kinderboekenmaand. Een aantal AVI verhalen voor de taalmethode Taal actief. Aan tafel Bijbel Een kinderBijbel die thematisch van opzet is met verschillende opdrachten om dieper over de boodschap na te denken. Een prentenboek over het kerstverhaal. ‘De Redder is geboren.’
   
PRIJZEN: In 2004 won het boek ‘Ik ben niet bang’ de prijs ‘Het hoogste Woord’. Prentenboek ‘Ik stuur je de zon’ heeft in 2014 deze prijs gewonnen.
   
WERKT MOMENTEEL AAN: Hij leeft! Een prentenboek over het Paasevangelie. Een voorstelling bij het boek ‘Hij leeft!’ Nieuw deel in de Sara en Ruben serie, over het thema van de christelijke kinderboekenmaand 2016 (opa’s en oma’s.) Een voorstelling voor de christelijke kinderboekenmaand.
   
VERDER: Geeft ze workshops rondom haar boeken. Meer informatie vind je binnenkort op deze site. Ook geeft ze kindervoorstellingen rondom haar boeken. Dit doet ze samen met violiste Marieke Booy. Voor meer informatie over onze voorstellingen klik hier.
   
RECENSIES/INTERVIEWS: Stukje in het ‘Puttens Weekblad’ – Bekijk artikel.
Artikel in ‘Aan de hand’ – Bekijk artikel.
Artikel in ‘Lees en Luister Magazine’ – Bekijk artikel.
Artikel in ‘Reformatorisch Dagblad’ – Bekijk artikel.
Op christelijkekinderboeken.nl kun je van al mijn boeken een recensie vinden. .
   
HOBBY’S: Natuurlijk lezen. En muziek maken, speelt piano, accordeon en gitaar.