Over mij

GEBOREN: 12 januari 1978
   
WOONT: Op de Veluwe.
   
IS: Bijzonder gelukkig getrouwd met Wilfred de Weerd. En moeder van vier geweldige dochters: Lize, Vera, Anne en Ella. Vijftien jaar werkzaam geweest in het basisonderwijs als groepsleerkracht.
   
SCHREEF: Verschillende boeken, voor een overzicht klik hier.
   
EERSTE BOEK: Op de PABO kreeg ik een opdracht om een prentenboek te maken. Samen met Annemarie ten Brinke schreef ik ‘Boaz is bruin’. Dit boek werd in 2001 uitgegeven.
   
RECENT VERSCHENEN BOEK: Papa, waar blijf je? Een boek over de razzia van Putten.
Grote zus/Grote broer
   
PRIJZEN: In 2004 won het boek ‘Ik ben niet bang’ de prijs ‘Het hoogste Woord’. Prentenboek ‘Ik stuur je de zon’ heeft in 2014 deze prijs gewonnen. Prentenboek ‘Kleine aap en de panda’s’ en voorleesbundel ‘Kikkervisjes in de soep’ zijn voor deze prijs genomineerd geweest.
   
WERKT MOMENTEEL AAN: Een kinderboek over armoede (leeftijd 8-12 jaar), een Bijbels dagboek voor vrouwen, een peuterserie, AVI 3 boekjes
   
VERDER: Spreekt ze regelmatig rondom het thema geloofsopvoeding. Ook geeft ze (schrijf)workshops rondom haar boeken. En bezoekt ze graag een school om te vertellen over haar werk als schrijfster. Meer informatie vind je op deze site. Verschillende kindervoorstellingen rondom haar boeken geeft ze samen met violiste Marieke Booy.
   
IMPRESSIE VOORSTELLING: Muziek vertelvoorstelling ‘Papa, waar blijf je’ – Bekijk impressie video.
Op christelijkekinderboeken.nl kun je van al mijn boeken een recensie vinden. .
   
HOBBY’S: Natuurlijk lezen. En muziek maken, speelt piano, accordeon en gitaar.