Over mij

GEBOREN: 12 januari 1978
   
WOONT: Op de Veluwe.
   
IS: Bijzonder gelukkig getrouwd met Wilfred de Weerd. En moeder van vier geweldige dochters: Lize, Vera, Anne en Ella. Vijftien jaar werkzaam geweest in het basisonderwijs als groepsleerkracht.
   
SCHREEF: Verschillende boeken, voor een overzicht klik hier. Ik heb ook een aantal KinderBijbels vertaald.
   
EERSTE BOEK: Op de PABO kreeg ik een opdracht om een prentenboek te maken. Samen met Annemarie ten Brinke schreef ik ‘Boaz is bruin’. Dit boek werd in 2001 uitgegeven.
   
RECENT VERSCHENEN BOEK: God beter leren kennen. Een gezinsdagboek met veertig overdenkingen. Kleine aap en de panda’s een prentenboek over het thema ‘anders zijn’.
   
PRIJZEN: In 2004 won het boek ‘Ik ben niet bang’ de prijs ‘Het hoogste Woord’. Prentenboek ‘Ik stuur je de zon’ heeft in 2014 deze prijs gewonnen.
   
WERKT MOMENTEEL AAN: Kinderbijbel bij de HSV. Een gezinsdagboek rondom de feesten. Vier peuterboekjes en een nieuwe voorleesbundel.
   
VERDER: Geeft ze workshops rondom haar boeken. Meer informatie vind je op deze site. Ook geeft ze kindervoorstellingen rondom haar boeken. Dit doet ze samen met violiste Marieke Booy. Voor meer informatie over onze voorstellingen klik hier.
   
RECENSIES/INTERVIEWS: Stukje in het ‘Puttens Weekblad’ – Bekijk artikel.
Artikel in ‘Aan de hand’ – Bekijk artikel.
Artikel in ‘Lees en Luister Magazine’ – Bekijk artikel.
Artikel in ‘Reformatorisch Dagblad’ – Bekijk artikel.
Op christelijkekinderboeken.nl kun je van al mijn boeken een recensie vinden. .
   
HOBBY’S: Natuurlijk lezen. En muziek maken, speelt piano, accordeon en gitaar.